Nyheder

Her kan du læse om, hvad der sker i byen.

Birkerød Bymidte inviterer til morgenbord

14. august 2021

Kære Medlem,

Birkerød butikkerne og kommunens politikere står traditionen tro klar med frisksmurte rundstykker mellem kl. 8 og 10. I år udleveres kaffe, rundstykker, juicebrikker og frugt fra de 4 placeringer. På den måde holder vi afstand og passer ekstra godt på hinanden.

Vi glæder os til at se jer alle tilen dejlig dag i Birkerød bymidte!

 

Klik her for at se annoncen i fuld størrelse

Nyhedsbrev fra Birkerød Bymidte

25. november 2020

Kære Medlem,

Dette er det første nyhedsbrev fra vores nystiftede forening. Vi vil løbende skrive ud fra foreningen, for at holde dig orienteret om hvad vi går og arbejder med og hvad du som medlem kan drage fordel af….

Klik her for at se hele nyhedsbrevet

Virtuel Jul i Birkerød

29. november 2020

I år holder vi en anderledes jul – stadig med hygge i Hovedgaden og tænding af det store smukke juletræ på Majpladsen.

Ingen ved (heller ikke julemanden)  præcis hvad tid træet tændes 1. søndag i advent (29.11.). Men det er sikkert træet bliver tændt! 

Traditionen tro, får vi også “besøg” af borgmester Jens Ive, Duo Mosaik og Vedbækgarden… i år via et link på: RUDERSDAL.DK/JUL eller FACEBOOK.COM.RUDERSDAL fra kl 17.

Hent en lanterne hos Mantzius for BØRN, i Mantzius Haven mellem kl. 13 og 17 (eller medbring din egen) og få den tændt inden turen går via byen til Majpladsen, hvor lanternerne er med til at oplyse pladsen. Det er gratis og der er lidt spiseligt til deltagerne. 

I julemåneden vil der også være smukke fakler i Hovedgaden for at skave en dejlig stemning.

Lad os fejre denne anderledes Jlul – sammen, hver for sig.

Julehilsner fra

Birkerød Bymidte / Aktivitetsudvalget 

Masser af bøger – og legetøj

2. juni 2020

Det skabte stor ærgrelse, da det blev kendt at byen, pga corona-krisen, stod til at miste boghandlerbutikken. Heldigvis overtog Bog & Ide-kæden lokalerne. Så der er stadig MASSER af bøger og papirvarer på hylderne. Det er også stadigvæk det samme personale, du møder, når du besøger butikken.

Og så er der ovenikøbet fulgt en bonus med. Som det er kendt fra andre Bog & Ide-butikker rundt om i landet, får Birkerød nu også en shop-in-shop butik med masser af legetøj fra Legekæden. Personalet er stadig i gang at pakke ud og sætte på hylderne, men inden længe vil det fulde udvalg kunne opleves.

Dyreklinikken vokser

15. juni 2020

I noget tid har der været aktivitet i lokalerne ved siden af Birkerød Dyreklinik. Vetgruppen, som står bag Birkerød Dyreklinik, har besluttet at flytte al administration for kædens 11 klinikker til Birkerød. Også undervisning og kompetenceudvikling af klinikkernes personale kommer til at foregå i de nye omgivelser.

Selve butiksdelen bliver udvidet, så der bliver plads til et større udvalg af kvalitetsfoder, godbidder og dyrelegetøj.

Når alt står færdigt vil der bl. a. også være et rehabiliteringsområde, hvor hunde efter endt operation ville kunne gå-træne i vand.