A. Madsen Guld-Sølv-Ure

Information

A.Madsen Guld Sølv Ure
Hovedgaden 26, 3460 Birkerød
45 81 05 48

Mandag – fredag               10.00-18.00
Lørdag                                 10.00-14.00
Søndag                                Lukket

Din lokale guldsmed og urmager

A. Madsen Guld – Sølv – Ure er en af de ældste forretninger i Birkerød. Virksomheden blev etableret i 1943 og er i dag drevet af 3. generation af familien Madsen. Butikken har alle årene ligget samme sted, og vores fokus har til enhver tid har været at opfylde kundernes krav om kvalitet og service.

Professionel rådgivning

Gennem årene har butikken skiftet udseende og er blevet større, men den personlige kontakt til vores kunder er stadig i centrum. Det har altid handlet om, at levere den bedst mulige oplevelse for alle der besøger forretningen. Professionel rådgivning er et nøgleord. Vores personale er faguddannet og har mange års erfaring med smykker og ure og kan derfor tilbyde professionel rådgivning i alle henseender. Vi klarer det meste indenfor reparationer samt fremstilling af nye varer.

Vores udvalg 

Vi forhandler et bredt udvalgt af markedets mest kendte og efterspurgte mærker. På smykkesiden kan nævnes: Ole Lynggaard, Georg Jensen, Dulong Fine Jewelry, Lapponia, Julie Sandlau, Izabel Camille og Pernille Corydon. Af urmærker kan nævnes: Ole Mathiesen, Tissot, Certina, Seiko, Skagen og Daniel Wellington.


Køb dine varer i butikken eller på a-madsen.dk

Vi har længe haft efterspørgsel fra kunder, der ønskede muligheden for at handle hos os uden at skulle forbi forretningen på Hovedgaden 26. Til dette formål har vi nu startet on-line butik på a-madsen.dk, hvor vi tilbyder et udvalg af vores varesortiment indenfor ure, smykker og gaveideer. Det er ment som inspiration, og som en lettere mulighed for at handle med udvalgte varer og tilbud, hvis du ikke lige er i nærheden af Birkerød.

Vi har et langt større udvalg i vores fysiske butik, og endelig har vi som regel mulighed for at bestille varen hjem. Priserne er de samme, uanset om du handler i butikken eller på hjemmesiden.