Birkerød Bio

Information

Birkerød Bio
Hovedgaden 34, 3460 Birkerød
45 81 50 05

Åben 30 minutter før forestilling
Lukker 15 minutter efter sidste forestilling

BIRKERØD BIO – din lokale biograf siden 1922.

Birkerød Bio har et bredt udvalg af film i alle genrer: Fra familiefilmen, de skønne danske film, den lille franske filmperle til de store amerikanske blockbusters. Kom alene, med en ven eller tag familien med – vi har film til alle.  

Byens 2. største forening for børn.

Birkerød Filmklub for Børn og Unge arrangerer hvert år, at børn fra skolerne i Birkerød og Høsterkøb kan komme i biografen og se 6 gode film. Filmene er aldersinddelt i grupper, som passer til 1-2 klasse, 3-4 klasse og 5-7 klasse. Filmene vises i Birkerød Bio. Filmklubben er en forening drevet af frivillige, og den er medlem af DaBUF (Danske Børne og Ungdoms Filmklubber).  

Torsdagsfilmen

Torsdagsfilm er for alle, der har mulighed for en hyggestund i formiddagstimerne. Der er ganske enkelt film hver torsdag formiddag kl. 10:00 (dog ikke i sommerperioderne). Vi viser her den af aftenrepetoirets bredeste/populæreste film. Billetprisen er 65 kr. (kan være forhøjet ved forlænget spilletid eller helaftensfilm).

Det er ikke muligt at bestille plads til Torsdagsfilm. Bare mød op – vi åbner dørene klokken 9:30. Skoleklasser eller andre grupper er selvfølgelig også hjerteligt velkomne.  

Birkeklubben

Birkeklubben: Viser 12 film på mandage herover sæsonen fra ultimo september til start april.  

Operabio

Birkerød Bio viser Live Opera fra Royal Opera House London.