Birkerød Dyrehospital

Information

Birkerød Dyrehospital
Hovedgaden 25, 3460 Birkerød
81 81 89 81

Mandag – torsdag              08.30-17.30
Fredag                                 08.30-17.30
Lørdag                                 10.00-16.00
Søndag                                Lukket

Trygge rammer 

På Birkerød Dyrehospital er faglig kompetence og personlig kundepleje i højsædet. Vores kompetencer favner bredt, og vi udfører både almene undersøgelser og mere komplicerede behandlinger og operationer.

I vores klinik på Hovedgaden i Birkerød, møder du altid et smil, når du kommer ind af døren. Vores lyse og åbne lokaler skaber en tryg atmosfære for både dig og dit kæledyr. Både dyr og mennesker skal føle sig godt tilpas på vores klinik, og vi ønsker at skabe en professionel, men afslappet atmosfære.  

Vores lokaler

Når du træder ind ad døren, vil du møde vores reception og store venteværelse. Her vil du finde dyreartikler samt foderprodukter til både raske og syge dyr. Birkerød Dyrehospital er en stor klinik med flere konsultationslokaler og operationsstuer. På klinikken kan vi foretage ultralyd-scanninger og tage røntgen. Vi råder desuden over eget laboratorium, hvor vi kan foretage undersøgelser og analyser af bland andet blod og urin.  

Dyrlæge med døgnvagt og hjemmebesøg

Der er altid en dyrlæge på vagt fra Valby Dyreklinik. I akutte situationer kan du ringe til os – og vi vil være der for både dit kæledyr og dig. Har du et ønske om at få besøg af dyrlægen i eget hjem, og dermed undgå en måske stressende tur til klinikken, tilbyder vi også hjemmekonsultationer.  

Et godt match mellem pris og kvalitet

Selvom vi tager os tid til at yde tryghed for både dit kæledyr og dig, er vores priser rimelige. Vi har ingen skrupler ved at kalde vores service et godt match mellem pris og kvalitet.