Birkerød Farve & Tapet

Information

Birkerød Farve & Tapet
Hovedgaden 15-17, 3460 Birkerød
45 81 07 59

Mandag – torsdag              09.30-17.30
Fredag                                 09.30-17.30
Lørdag                                 09.30-14.00
Søndag                                Lukket

Vi kender vores produkter

Hos Birkerød Farve & Tapet møder du faguddannet personale som ved, hvordan du kommer bedst i gang og får det flotteste og mest holdbare resultat med alle dine malerprojekter.

I butikken forhandler vi maling af højeste kvalitet heriblandt mærkevarer fra norske Jotun: Lady og Demidekk. Du kan naturligvis også finde alt, du skal bruge til forarbejdet samt de korrekte pensler og ruller. Vi har altid tid til at gennemgå projektet med dig og give professionel rådgivning med på vejen, så du kommer bedst muligt fra start.  

Solafskærmning – inklusiv montering

Udover alt til dit malerprojekt har vi et bredt udvalg af solafskærmningsløsninger fra Faber både rullegardiner, lamelgardiner, persienner og plisségardiner. Vi har mulighed for at tilbyde professionel opmåling og montering som en del af dit samlede køb. Så er du sikker på, at din valgte løsning er sat op, som den skal.  

Hobby & Krea

Vi har et bredt sortiment af kunstnerartikler. Vi ligger inde med oliefarver, acryl og akvarel samt lærreder, papir, pensler og posca-tusser mm. Du behøver aldrig at løbe tør for materialer til dine kunst- og hobbyprojekter derhjemme. Vi har et stort udvalg, og vi hjælper dig gerne med at finde det, du skal bruge.