Birkerød Kaffe & Te

Information

Birkerød Kaffe & Te
Hovedgaden 31, 3460 Birkerød
45 81 22 20

Mandag – torsdag              10.00-17.30
Fredag                                 10.00-18.00
Lørdag                                 10.00-14.00
Søndag                                Lukket

Med sjæl og nærvær 

I omkring 60 år har Birkerød Kaffe & The sørget for, at byens borgere har haft mulighed for at købe god kaffe og skønne te´er til eftermiddagspausen eller til aftenhyggen. Vi lægger stor vægt på den personlige betjening, og vi kender vores kunder – og de kender os.  

 

Vores udvalg

Uden at lyve så kan vi med stolthed i stemmen sige, at vi har Birkerøds (og omegnens) største udvalg af te´er. Vi har faktisk mere end 100 forskellige slags te i løs vægt. Og så har vi slet ikke talt alle de andre forskellige mærker af brev-te´er med. Du kan også finde lækre madolier, marmelader i alle afskygninger, gourmetkrydderier og skønne småkager. Og chokolade! Både fra Summerbird, Frellsen og mange flere.

Special-øl, gode vine, særlige Gin eller Rom-mærker, går du heller ikke forgæves efter. Og det vi ikke har på hylderne, bestiller vi gerne hjem til dig. Mangler du en gave, har vi altid nogle færdige gavepakninger eller kurve med masser af gode sager i. Vi laver også gerne én efter dine ønsker.  

 

Smags-arrangementer

Selvom vi har mange år bag os, går vi forrest, når det gælder smag, fællesskab og passion for den gode oplevelse. Birkerød Kaffe & The afholder en del smagsarrangementer hen over året. Her bliver der serveret gourmetspiritus med lidt tapas og snacks til at rense smagsløgene med. Arrangementerne bliver slået op på vores facebook-side og i forretningen. Tilmelding er først-til-mølle – og det går stærkt.

Det er også muligt at bestille et privat arrangement. Her er der et minimums-deltagerantal på 8 personer, men I kan være op til 36. Også her kan der tilkøbes tapas og snacks. Vi plejer at afholde 10 af disse vellykkede og hyggelige aftener om året.

 

Velkommen til.