Danbolig

Information

danbolig Birkerød
Hovedgaden 38, 3460 Birkerød
45 81 45 81
danbolig@birkeroed.dk

Mandag                              09.30-17.00
Tirsdag                                11.00-17.00
Onsdag-torsdag                09.30-17.00
Lørdag                                 Lukket
Søndag                                10.00-14.00

Vi kender mange husejere i byen

”danbolig Birkerød er markedsførende i lokalområdet. Vi sælger ca. hver anden bolig i Birkerød*. Vi er ikke de bedste, fordi vi er de største – vi er de største, fordi vi er de bedste”!

Vi lever af tilfredse kunder, og dem har vi heldigvis rigtig mange af 9,7 ud af 10 vil anbefale danbolig til deres familie og venner*.

Vi er byens mest erfarne ejendomsmægler, og vil altid sætte fokus på netop din bolighandel.  

 

Din egen mægler

Du får tilknyttet din personlige ejendomsmægler, som gennem hele salgsforløbet holder dig orienteret om salget. I holder løbende statusmøder, hvor salgsplaner drøftes, hvilket giver ro og overblik. Samtidig arbejder fire mæglere på at sælge din bolig – alle mæglere ser samtlige boliger, der er til salg, så vi alle kan yde den bedst mulige service.

Som nævnt har vi rigtig mange tilfredse kunder, fordi vi leverer varen: Vi får solgt boligerne hurtigt og til en god gennemsnitlig kvadratmeterpris.

Vi lægger vægt på at være seriøse i alle led af vores arbejde, og det betyder blandt andet, at vi ikke lover en højere pris, end markedet kan bære.  

 

Vi kender Birkerød

Vores butik ligger midt på gågaden, og vi har været i gågaden i 30 år. Vi annoncerer på bagsiden af Rudersdal Avis hver uge – så både købere og sælgere ved, hvor de kan finde os.

Kig forbi og få en god boligsnak.

* kilde Boligsiden 28.04.2020”