Farumhus

Information

Farumhus
Hovedgaden 42, 3460 Birkerød
45 66 08 90
mail@farumhus.dk

Mandag-Fredag                07.00-17.30
Lørdag-Søndag                 07.00-17.00

Konditori, bageri & Café

Farumhus er kommet for at blive i Birkerød. Vi er vilde med Birkerød og har så sent som i marts 2020 åbnet endnu en butik på Birkerød Station inde i Byens Deli. Uanset om du besøger os på Hovedgaden, på Vasevej (Bistrup) eller på Stationen, vil du møde det sødeste personale, der står klar til at byde dig velkommen med lækre kager, friskbagt brød, lækre sandwichs og varme drikke.

Det skal være helt friskt

Bagermester Peter Frank Jørgensen, der har grundlagt Farumhus, fortæller:

Friskbagt og kvalitet er de to nøgleord for os. Og dem holder vi fast i. Jeg selv ved ikke noget bedre end at sætte tænderne i et sprødt rundstykke fyldt med velsmag, og dén oplevelse skal alle vores kunder have. Kort sagt, så gør vi os umage. Jeg har været så heldig at finde nogle af landets dygtigste bagere og konditorer, og vi har nu et fantastisk hold, der elsker godt håndværk og glade kunder”.

Alle råvarer er håndplukkede

Intet er tilfældigt hos Farumhus. Bagerne har udvalgt hver eneste råvare, så de lever op til bageriets krav til renhed, kvalitet, næringsindhold og bæredygtighed. Vi bruger eksempelvis altid fransk og italiensk mel til vores langtidshævede brød, og dansk mel til morgenbrød, wienerbrød og teboller.  

 

Tærterne – dem skal du prøve!

Farumhus er blevet kendt for deres konditorkager. De erfarne konditorer anvender kun råvarer fra øverste hylde; miljømel, kvalitetschokolade og frugt, der smager af noget.

“Især vores tærter er populære. Vi har ikke færre end otte forskellige tærter i vores sortiment, og mange af vores kunder vender tilbage igen og igen efter den samme variant. Den med fransk chokolade og den med jordbær er særligt efterspurgte. De koster lidt mere end tærterne fra supermarkedet, men smagen er altså også milevidt bedre”.