Fodklinikken

Information

Fodklinikken
Hovedgaden 45, 3460 Birkerød
61 78 10 10/23 93 59 27

Mandag                                 08.00-17.00
Tirsdag                                  09.00-17.30
Onsdag                                  08.00-17.00
Torsdag                                 08.00-14:30
Fredag                                   08.00-15:00
Lørdag                                   Efter aftale
Søndag                                  Lukket

Erfarne fodterapeuter

Midt i Hovedgaden i nr 45 ligger Fodklinikken, og her holder vi, Simone og Connie, til. Vi er begge statsautoriserede fodterapeuter, og tilsammen har vi mange års erfaring med at udføre professionelle og grundige fodbehandlinger – vi passer godt på dine fødder.  

 

Sunde fødder

Fodterapi er behandling af fødder med forskellige lidelser. Disse lidelser kan vise sig som hudforandringer, negleforandringer, fejlstillinger, kredsløbslidelser, gigtlidelser eller fx som en konsekvens af sukkersyge, nervesygdomme eller bindevævslidelser.

Der er også ofte ubehag og smerte til stede i kroppen, når fødderne ikke har det godt. Hvis du har smerter i dine knæ, din hofte eller din ryg, kan det meget vel stamme fra dine fødder. Vores opgave er så vidt muligt at genskabe dine fødders normale funktion, og hos os arbejder vi med alle aldre, så alle er velkomne.

Vi arbejder derudover meget med vejledning og forebyggelse. Vi giver gode råd i forhold til: valg af sko, øvelser og fodgymnastik, beskæring af den hårde hud, fjerne ligtorne og fortykkede negle, og om hvordan du fx skal håndtere nedgroede negle.  

 

Hjemme hos dig

For nogle af vores kunder kan det være svært at møde op nede på klinikken. Derfor tilbyder vi at komme på hjemmebesøg og behandle dine fødder i dit eget hjem. Vi kommer også gerne ud til kunder på plejehjem eller i forbindelse med længerevarende indlæggelser på hospitaler. Ring og snak med os – så finder vi en løsning, der passer til dine behov.

Vi sætter god tid af til alle vores kunder, og vi glæder os til at hjælpe dig og dine fødder til en bedre funktion og en bedre sundhed.