Folkekirkens Nødhjælp

Information

Folkekirkens Nødhjælp
Hovedgaden 31, 3460 Birkerød
45 81 55 52

Mandag – torsdag              11.00-17.30
Fredag                                 11.00-17.30
Lørdag                                 10.00-14.00
Søndag                                Lukket

Vores baggrund 

I kølvandet på 1. verdenskrig var der brug for hjælp til krigens ofre i Europa. En lille gruppe danske præster startede i 1922 derfor Folkekirkens Nødhjælp. Ligesom dengang er vores fokus fortsat på mennesker i nød, og vores hjælpearbejde fører os stadig ud i verden, hvor vi støtter verdens fattigste i deres kamp for et værdigt liv.

Kom og besøg os i Folkekirkens Nødhjælp Genbrug i Hovedgaden og vær med til at hjælpe verdens fattigste via dine køb af vores varer!  

 

Hvad sælger vi?

I vores lille hyggelige genbrugsbutik sælger vi alt i Ting & Sager, tøj, sko, tasker, legetøj og smykker. Alt hvad vi har på hylderne i butikken, er donationer fra vores dejlige kunder i lokalområdet. Det er næsten altid muligt at gøre et godt kup i vores genbrugsbutik.

Vidste du i øvrigt, at Folkekirkens Nødhjælps 116 genbrugsbutikker i Danmark tilsammen genererer et overskud på 25 millioner kroner? Dette overskud går hvert år til at hjælpe verdens fattigste.  

 

Frivillig – med glæde

Alle vi frivillige her i butikken gør vores bedste for at yde en venlig og imødekommende kundeservice, og vi ønsker, at du får en god oplevelse af at besøge vores butik. Skulle du have lyst til at donere lidt af din tid og blive en del af teamet her i Birkerød, er du meget velkommen til at give et nap med. Ring på 45 81 55 52 – og spørg efter Karin.