Fri Bikeshop

Information

Fri Bikeshop
Hovedgaden 49, 3460 Birkerød
55 55 34 60
info3461@fribikeshop.dk

Mandag – torsdag            10.00-18.00
Fredag                               10.00-18.00
Lørdag                               10.00-15.00
Søndag                              Lukket

Ny cykel-entusiast i byen 

I Fri Bikeshop i Birkerød står jeg (Jakob) klar til at lade min passion for cykler og cykelsporten guide dig til det helt rigtige valg af cykel og cykeltilbehør. Uanset om det er en almindelig hverdagscykel, en MBT eller noget helt tredje du har brug for, så er du kommet til det rette sted.

Når man som jeg har gennemført en Triatlon, en Ironman, og når man både er til landevejscykling og mountainbiketure i skoven, så har man fået MANGE kilometer i benene. De kilometer får alle mine kunder nu stor glæde af. For hvis der er noget, man bliver god til ved selv at være aktiv på cyklen, så er det evnen til at matche cykel med behov og brug. Det har både jeg – og mine dygtige folk i butikken – stor erfaring med. Og den viden elsker vi at dele med dig.

 

Vi henter og bringer din cykel til værkstedet

Hvis uheldet er ude, og din cykel skal repareres, så slipper du nu for bøvlet med at få den hen på værkstedet. Som noget helt nyt tilbyder vi at hente cyklen hjemme hos dig selv, tage den med retur til vores værksted og reparere den. Når vi er færdige, afleverer vi den hjemme hos dig selv igen. Vi kører flere gange ugentligt, så du ikke skal vente for længe på at få din cykel tilbage. Ring eller skriv til os – så kan vi aftale nærmere.  

 

Vi ses derude.