Frisør Cornelius

Information

Frisør Cornelius
Hovedgaden 38, 3460 Birkerød
51 21 30 49

Mandag – torsdag            09.00-18.00
Fredag                               09.00-18.00
Lørdag – Søndag              Lukket

NB (I ulige uger er salonen lukket om onsdagen) 

Velkommen hos Frisør Cornelius

Her er en velkendt forretning i Birkerød Midtpunkt. Frisør Cornelius startede i 1998, og vi har lige siden starten sat kvalitet og personlig betjening i højsædet.

Som kunde er du i centrum og i gode hænder.

Vi lægger stor vægt på, sammen med dig, at finde netop den frisure, der passer til din ansigtsform og din hårkvalitet.

Morroccanoil

Frisør Cornelius er forhandler af Moroccanoil. Vi har et bredt udvalg af produkterne i salonen, og vi bruger udelukkende Morroccanoil til alle vores behandlinger – fra start til slut.

Vi har valgt Morroccanoil fordi produkterne indeholder Arganolie. Arganolie, som er sprængfyldt med essentielle fedtsyrer, antioxidanter og E-vitamin, er en ældgammel skønhedshemmelighed med mange anvendelsesmuligheder, som tilfører fugt og blødgør hud, hår og negle.

Vi har gode erfaringer med, at produkterne gør håret naturligt blødt og glansfuldt. Det forbedrer også hårets tilstand hver gang produktet anvendes.  

 

Salonen

I vores salon er der god tid til hver enkelt kunde, uanset om du er barn, voksen eller et sted midt imellem. Vi er glade for vores lyse og venlige lokale, og der er altid tid til en god snak – og så gør det heller ikke noget, at vi serverer byens bedste kaffe. Vi ses i salonen.

Stor hilsen – Malene