IdaHjorth

Information

IdaHjorth
Hovedgaden 24, 3460 Birkerød
45 81 17 17

Mandag – torsdag            10.00-17.30
Fredag                               10.00-17.30
Lørdag                               10.00-14.00
Søndag                              Lukket

Dansk kvalitet

Birkerøds damemodeforretning IdaHjorth har ligget i gågaden siden juli 1989. Idahjorth er en enkeltstående butik, dog med et samarbejde på tværs af butikker i Danmark.

Butikken forhandler kvalitetstøj til Birkerøds modebevidste kvinder.
IdaHjorth fører mange kendte mærker, og det flotte sortiment er sammensat stilsikkert og modebevidst, med fokus på kvalitet og perfekt pasform i størrelserne 36-50.

Hos IdaHjorth finder du en række kendte brands: Micha, Simonsen, Margit Brandt, Wearhouse, Soulmate, House of Soul, Skovhuus strik. m.fl. Vi sælger også sko og støvler af høj kvalitet fra Micha.

Personlig og ærlig service

Betina Pedersen har været butikschef i IdaHjorth siden 2013. Personalet i butikken brænder i det hele taget for god detailhandel, kendetegnet ved nære kunderationer og en ærlig, personlig service.

”Gennem årene har personalet fået et godt kendskab til alle deres kunder, og det er blandt andet sjovt at kunne overraske dem ved at bruge deres fornavn, når de kommer. Mange bliver overraskede og glade, når man kan huske dem, og de føler sig meget velkomne. Vi får en god snak – også om tøjet. Hos IdaHjorth siger vi altid vores ærlig mening om tøjet. Det fortjener kunden.”

En aktiv forretning

IdaHjorth er en meget aktiv forretning, der afholder mange arrangementer i løbet af året. IdaHjorth holder modeshows for kunderne i butikken tre-fire gange i hver sæson. IdaHjorth har også en kundeklub – www.surprizeme.dk hedder kundeklubben. Meld dig gerne ind eller kom forbi butikken og hør om kundeklubben.

Kunderne kan også følge IdaHjorth på Facebook og Instagram.