Intersport

Information

Intersport Birkerød
Hovedgaden 30, 3460 Birkerød
45 82 27 74

Mandag – torsdag            10.00-18.00
Fredag                               10.00-18.00
Lørdag                               10.00-14.00
Søndag                              Lukket

Velkommen til verdens største sportskæde

6200 butikker på verdensplan! Det er mange. Ud af dem er der 60 butikker i Danmark – og ud af de 60 butikker, ligger én af dem her i Birkerød.

Hvad enten du er en inkarneret løber, en passioneret fodboldspiller, fantastisk til ketsjersport, dyrker skiløb, fitness, håndbold eller bare er vild med outdoor-livet, så står vi klar til at hjælpe dig i dine valg.

Butikkens personale er faguddannede og kan hjælpe dig med at vælge det helt rigtige sportsudstyr for dig og din sport.  

 

Lokalsporten

Vi har et stærkt fællesskab med sporten i lokalområdet. Hver sommer afholder den lokale fodboldklub og tennisklub sommer-camps for byens børn. Det er store arrangementer med flere hundrede tilmeldte børn, og meget af det udstyr de har brug for, står vi bag.

Derudover samarbejder vi også med begge klubber i forhold til løbende at forsyne dem med masser af produkter i høj kvalitet.  

 

Tryk på tøj

Hos Intersport Birkerød kan vi tilbyde at levere professionelt tryk på alle former for beklædning såvel som til sport eller fritid. Det er også en service som byens sportsklubber i høj grad benytter sig af.

Hvis du fx skal have lavet særligt teamtøj til din afdeling på arbejdspladsen, eller andre formål så kig forbi og lad os finde en god løsning på, hvad I skal bruge.

God kamp derude – vi ses i butikken.