Irma

Information

Irma
Hovedgaden 42, 3460 Birkerød
45 81 43 56

Mandag – torsdag            08.00-20.00
Fredag                               08.00-20.00
Lørdag                               08.00-18.00
Søndag                              08.00-18.00

Irma – ren madglæde

I 2018 blev Irma kåret som Danmarks Mest Anbefalede Virksomhed. Samme år blev Irma i Birkerød også kåret som Årets Butik. Det er vi superstolte over. Vi er en butik, hvor vi hjælper hinanden, og hvor vi hver dag sørger for at præsentere varerne smukt og velordnet. Det håber vi også, at alle vores skønne kunder oplever.  

 

Vi har taget en beslutning

Irma i Birkerød arbejder dagligt på at give dig nogle madoplevelser ud over det sædvanlige. Vi vil gerne gøre det lettere for dig at vælge sundt og økologisk, og så skal du vide, hvad du spiser. Derfor har vi fx sagt ”nej tak” til buræg i køledisken. Og vi bruger faktisk heller buræg i nogen af vores egne forarbejdede produkter.

Til gengæld har vi sagt et stort JA TAK til dyrevelfærd. Det viser vi ved at arbejde sammen Dyrenes Beskyttelse, hvor vi over de næste år vil få mange flere dyrevelfærdsprodukter på hylderne.  

 

Vores butiksdrivhus

Måske har du lagt mærke til det, når du er gået forbi vores vinduer. Måske har du tænkt – hvad søren er det? Vi kan afsløre, at vi dyrker vores egne krydderurter her i butikken i Birkerød. Kan man det spørger du? Ja – det kan vi.

Vi glæder os hver dag over vores butiksdrivhus. Det er en fornøjelse at se det hele vokse. Og det bedste af det hele er, at når urterne er store nok, bliver de høstet og solgt i butikken. Vi mener det faktisk, når vi siger, at vi er vilde med mad. God mad.

Velkommen til Irma i Birkerød – vi glæder os til at se dig.