Jyske Bank

Information

Jyske Bank
Hovedgaden 28, 3460 Birkerød
89 89 06 00
birkeroed@jyskebank.dk

Mandag – onsdag            10.00-16.00
Torsdag                             10.00-18.00
Fredag                               10.00-16.00
Lørdag – søndag              Lukket

Din lokale bank på Hovedgaden og digitalt

Når du vælger Jyske Bank i Birkerød, så får du adgang til personlig rådgivning i en afdeling med stærk lokal forankring. Du får en bank, der kender dig, byen og lokalområdet. Og du får naturligvis samme gode behandling, uanset om du møder os digitalt eller i lokalerne på Hovedgaden.  

 

Dine drømme, ideer og behov

I Jyske Bank tror vi på at snakke sammen. Vi tror på, at det er vigtigt at få vendt det, du drømmer om eller bøvler med – for sammen kan vi måske finde en løsning, du ikke selv har fået øje på. En løsning, der passer til din situation og har fokus på din samlede økonomi. Kortsigtet og langsigtet.

 

Rådgivning til hele livet

Pension. Investering. Huskøb. Billån. Budget og daglig økonomi. Bryllup og barnedåb. Der er meget at snakke om. Uanset, hvor du er i livet, så giver vi dig rådgivning i øjenhøjde.

Vi har løsninger og finansielle produkter til alle aldre, økonomier og livssituationer – og specialister på alle områder, så du er sikret den bedste rådgivning. Også når dine behov ændrer sig – eller der opstår nye muligheder i og omkring din økonomi.

Det handler om, at du får størst mulig værdi ud af din økonomi. I dag og i morgen.  

Bank som du vil …

Jyske Bank forener personlig service og digital nytænkning. Mange ting kan klares hjemmefra som selvbetjening i netbank og mobilbank, også de personlige møder kan i mange tilfælde klares lige så godt online. I andre tilfælde, er det vigtigt, at vi kan sidde sammen fysisk – og kigge hinanden i øjnene. Du kan få det, som du vil.

Er din økonomi i gode hænder – ellers kan den hurtigt komme det. Ring og aftal et møde på 89 89 06 00