Kop & Kande

Information

Kop & Kande
Teglporten 3, 3460 Birkerød
45 81 00 21

Mandag – torsdag            10.00-18.00
Fredag                               10.00-18.00
Lørdag                               10.00-15.00
Søndag                              Lukket

Selvstændig ejet butik i en national kæde

Kop & Kande er en kæde af selvstændige isenkræmmere. Fordelene er, at den lokale butik kan indrette sig efter de lokale forhold, men samtidig kan tilbyde de samme fordele der er i en landsdækkende kæde såsom bytteret, clearing af gavekort og tilgodesedler.  

 

Hvad rummer vi

Vi har et bredt sortiment. Vi er specielt stærke i køkkenet med alt, hvad der hører sig til inden for tilberedning og servering. Gaveartikler er også et område, hvor vi er stærkt til stede. Vil du forkæle dig selv, eller skal du give en fin gave, er Kop & Kande stedet.  

 

Hvordan handler vi med vores kunder

Vi vil allerhelst have dig ned i butikken. Du kan også benytte dig af vores web-shop ( www.kop-kande.dk ). På webshoppen kan du vælge at handle, og du kan også benytte dig af vores webreservationer, hvis du lige vil se varen, inden du køber.

Alle køb foretaget på webshoppen kan byttes i hele landet. Vi har landsdækkende bytteret, og du har returret i den butik, hvor du har placeret dit køb sammen med en bon.  

 

Vigtigt for os

Vi i butikken vil gerne opleves imødekommende og hjælpsomme. Vi vil gerne, at du kan mærke vores passion. Vi vil gå langt for, at du kan mærke, at vi er der for dig, og at vi sammen kan få en langvarig relation. Kommer vi ikke i mål i forhold til disse målsætninger, vil vi sætte stor pris på, at du lader os det vide, så vi kan få rettet til.

Har du spørgsmål eller ønsker fx til vores sortiment må du endelig tage fat i os. Hvis jeg ikke træffes (Brian), så kan du altid tage fat i min stedfortræder (Malene) eller en af mine andre skønne og værdsatte medarbejdere.

Jeg ønsker dig et stort velkommen i Kop & Kande Birkerød – Hilsen Brian.