Loop

Information

Loop Fitness
Hovedgaden 38, 3460 Birkerød
41 74 62 75

Mandag – fredag            05.00-22.00
Lørdag – søndag            05.00-22.00

Velkommen til Loop Birkerød

Træning behøver ikke være kompliceret og uoverskueligt. Det kan faktisk være overraskende effektivt og samtidig enkelt og afslappende.

LOOP Fitness er til dig, der ønsker mærkbare resultater, men også har andre ting at bruge tiden til. Til dig, der kommer for træningens og sundhedens skyld og ikke har brug for spejle på væggen eller lyden af stønnende action men.

LOOP Fitness tager kun 24 minutter, og din træning starter, lige når det passer dig – helt uden ventetid.

 

Træning for alle, også dig!

LOOP er skabt til dig, der gerne vil træne hurtigt og effektivt i et rart miljø. Her er både plads til at give den gas og plads til at tage det stille og roligt. Det vigtigste er, at din træning passer til dig, så du får en god oplevelse.

 

Giv hovedet en pause

Vi tilbyder dig et alternativ til de traditionelle fitnesscentre. Vi går ikke op i selfies, spejle eller vaskebræt. Vi tilbyder en nem og hurtig træning i omgivelser, hvor du kan være dig selv.

I flere af vores centre har vi endda diskret afskærmede cirkler primært for kvinder. Ikke fordi mænd ikke er velkomne – tværtimod! Men fordi det gør en forskel for nogle af vores medlemmer, og betyder at de føler sig selvsikre og komfortable nok til at tage ind og træne.

 

Se hvordan vi gør det sikkert at træne i LOOP Fitness.

Vi har gjort nogle ekstra tiltag for, at du kan føle dig mere tryg, og har følgende retningslinjer, som selvfølgelig følger Sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Se dem alle her.

Velkommen til.