Nybolig

Information

Nybolig Birkerød
Hovedgaden 9, 3460 Birkerød
45 16 12 00
3460@nybolig.dk

Mandag                             11.00-17.00
Tirsdag – torsdag             09.00-17.00
Fredag                               09.00-15.00
Lørdag                               Lukket
Søndag                              10.00-14.00

Din lokale ejendomsmægler i Birkerød

Nybolig Birkerød sætter service og høj faglighed i højsædet, og denne service er altafgørende for at gøre dit boligsalg til en god og behagelig oplevelse. Derfor bliver du taget i hånden igennem hele købs – eller salgsprocessen, og vi forstår vigtigheden af at tage vare om lige præcis dine ønsker og behov. Nybolig Birkerød tager udgangspunkt i Rudersdal kommune, men vi kan naturligvis også være behjælpelige uden for kommunegrænsen idet vi også har forretning i Allerød.

Hos Nybolig Birkerød sælger vi både villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, andelsboliger, projektboliger og fritidshuse. Fire, Tommi og resten af teamet tilbyder boligsalg, uforpligtende vurderinger, skuffesalg, køberkartotek, køberrådgivning, ejendomsvurderinger og boligrådgivning i øvrigt.


Digital frontløber

Samtidig tilbyder vi også det nyeste inden for algoritmebaseret, digital markedsføring med vores markedsføringskoncept. Nybolig SmartSalg er markedets mest avancerede digitale værktøj til boligannoncering. Boliger, sat til salg med SmartSalg, har nemlig en salgsprocent, der er 18 procent højere end boliger, sat til salg med traditionel digital markedsføring.

 

Mærk følelsen af hjemlighed

Ligesom stilen i et hjem er et udtryk for, hvem der bor der, er forretningen vores ansigt udadtil. Derfor er vores forretning indrettet eksklusivt – og hjemligt. For netop hjemlighed er den vigtigste faktor for en mægler. Hver bolig har sin egne historie og sjæl, og vi glæder os hver eneste gang til at videreformidle et hjem til nye beboere. Derudover sætter vi en ære i at hjælpe vores sælgere videre til deres nye hjem, idet vi også bistår med køberrådgivning. Vi kan således hjælpe vores kunder med både at købe og sælge og er med hele vejen i processen. 

Med kombinationen af et stærkt team, forståelse for netop din situation, vores to forretninger og store lokalkendskab, er du derfor godt på vej mod et hurtigt og godt boligsalg.