Profil Optik

Information

Profil Optik
Hovedgaden 26, 3460 Birkerød
45 81 20 49

Mandag – torsdag            09.30-18.00
Fredag                               09.30-18.00
Lørdag                               09.30-14.00
Søndag                              Lukket

Velkommen 

Hos os kan du få lavet forskellige typer synstest. Vores optikere foretager en grundig øjenundersøgelse og sørger for, at du får den rigtige hjælp – uanset om du er brillerbruger, linsebærer eller bare bekymret for din øjensundhed. Profil Optiks optikere tilbyder forskellige synstest:

• Synsprøve – Briller
• Synsprøve – Kontaktlinser
• Synsprøve – Kontaktlinsetilpasning
• Synsprøve – Børn  

 

Køb dine briller i Birkerød

Hvis du har brug for hjælp til at vælge briller, står vores optikere i Profil Optik Birkerød klar til at hjælpe dig – vi gør vores bedste for at finde de briller eller linser, der matcher dig og dine behov.

Ønsker du briller til alle de forskellige behov, du har i din hverdag, er Lifestyle måske noget for dig. Her er årlige synsprøver og tre eller flere briller inkluderet, eksempelvis flerstyrkebriller, læsebriller eller solbriller, som alle er forsikrede mod skader og styrkeændringer. I vores butik kan du købe linsevæsker, solbriller, sportsbriller og andet tilbehør, som du står og mangler. Velkommen hos din optiker i Birkerød!  

 

Altid hos Profil Optik

Hos Profil Optik Birkerød har du altid ombytningsret i 30 dage. Det betyder, at vi ombytter dine briller, hvis du ikke er tilfreds, eller hvis de ikke passer.

Vi har også gratis uheldsgaranti i 120 dage – så hvis dine nye briller går i stykker, kan vi enten reparere eller erstatte dem. Du er også altid velkommen i butikken til en gratis synsundersøgelse, hvis du har tilbagevendende problemer med dit syn.