Restaurant Ming Zhu

Information

Restaurant Ming Zhu
Stiholmsvej 3-5, 3460 Birkerød
45 81 85 58

Mandag – torsdag            12.00-22.30
Fredag                               12.00-22.30
Lørdag                               12.00-22.30
Søndag                              12.00-22.30

Velkommen

Restaurant Ming Zhu byder dig velkommen inden for til en række specielle kinesiske retter. Vi har madsammensætninger, der spænder lige fra det meget stærke og krydrede til det milde og let tilgængelige. Der er noget for enhver smag.
Restauratøren Jing Fen Jiang er en erfaren kok, som tidligere har arbejdet på de bedste restauranter i Kina. De sidste mange år har han arbejdet på kinesiske restauranter her i Danmark, og i restauranten i Birkerød står han selv i køkkenet og tilbereder maden fra bunden med friske råvarer.
Restauranten har en hyggelig atmosfære og byder på et stort tag-selv-bord med mere end 30 forskellige retter. Her kan der nævnes fx andesteg, Kina-rejer, Mongolian Barbecue og sushi. Til dessert er der flere slags frugt og is, og vi har et stort udvalg af forskellige kaffevarianter.

 

Selskaber & Diner transportable

Vores restaurant kan modtage selskaber på op til 100 personer. Uanset hvad anledningen er, vil personalet altid være behjælpelig med planlægning af en rigtig lækker festmenu, der matcher netop jeres ønsker.
Vil I hellere holde festen hjemme hos jer selv, så sørger vi selvfølgelig for at bringe maden hjem til jer. Vi har sammensat fire forskellige diner transportable-menuer, I kan vælge fra. Men vi tilpasser gerne efter behov.

 

Take-out & Parkering

Hvis du bestiller take-out fra vores restaurant, opnår du helt automatisk 20% rabat på alle retter fra kortet. Vores restaurant ligger lige overfor Føtex, og derfor er det oplagt at bruge Føtex´s parkeringskælder, når du skal besøge os. Parkeringen er gratis – bare husk at parkeringsanlægget låses for ud- og indkørsel klokken 23:00.

Vi glæder os til at tage imod jer – på gensyn på Restaurant Ming Zhu.