Restaurant Sen Xing

Information

Restaurant Sen Xing
Hovedgaden 40 C, 3460 Birkerød
45 82 28 29

Mandag – torsdag            12.00-22.00
Fredag                               12.00-22.00
Lørdag                               12.00-22.00
Søndag                              12.00-22.00

Velkommen til Birkerød kro

I vores restaurant serverer vi et bredt udvalg af klassiske, kinesiske retter – her finder du retter med and, kylling, fisk, oksekød og masser af stegte ris og nudelretter. Vi er også leveringsdygtige i frisk og lækker sushi – det kan du prøve i vores Running sushi-afdeling. Mongolsk Barbecue-buffet med en tilhørende lækker salatbar hører også med til mulighederne.

Og står den på dessert bagefter, byder vi på et sødt udvalg fra menukortet, eller lige så meget is du kan spise fra Birkerøds største is-buffet. Her kan du vælge mellem ti forskellige slags is og toppe det hele af med flødeskum og frugt- og chokoladesaucer.

 

Take-out

Hvis du gerne vil nyde vores mad hjemme hos dig selv, kan det sagtens lade sig gøre. Du kan bestille og hente lige, hvad du ønsker fra hele kortet – du får automatisk 20% på alle dine menu- og a la carte-valg ved take-out bestilling.

 

Selskaber

Vi har stor erfaring med at lave menuer til både store som små selskaber. Vi har plads til 30, 50 eller 70 personer, og vi kan også modtage selskaber op til 150 personer. Giv os et ring – så finder vi sammen den helt rigtige løsning til jeres fest.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores restaurant. Og tag gerne familiens mindste med – vi har indrettet et hyggeligt legeområde til de små.

På glædeligt gensyn hos Restaurant Sen-Xing