Røde Kors 

Information

Røde Kors Birkerød
Hovedgaden 37 A, 3460 Birkerød
29 88 17 60

Mandag – torsdag            10.00-18.00
Fredag                               10.00-18.00
Lørdag                               10.00-14.00
Søndag                              Lukket

Vi er over hele landet

Røde Kors har over 240 butikker i hele landet. Alle vores genbrugsting bliver enten indleveret i vores butikker eller kommer fra en af de cirka 1700 tøjcontainere, der opstillet rundt om i landet. Alt genbrug bliver nøje  gennemgået, inden det kommer ud i vores butikker. Der er altid masser af gode ting at finde, og priserne er lave.  

 

En levende butik

Røde Kors i Birkerød er en aktiv, livlig og meget velbesøgt butik. Vores hylder bugner af lækkert kvalitetstøj og smukke genbrugsting, og der kommer ofte nye og specielle varer ind ad døren. Der er både tasker, sko, pelsjakker, læderjakker, børnetøj, legetøj, huer, hatte, gallakjoler og smykker. Ja – vi kan faktisk indimellem prale af at have både Dior, Moschino og Gerda Lynggaard-smykker til salg i butikken.  

 

Modeshows og fashionscouts

Et par gange om året holder vi modeshow.  Det er altid en fornøjelse at opleve alle de frivillige kræfter, der bliver lagt i sådan et event. Og alt det tøj der bliver vist under modeshowet kan naturligvis købes bagefter. Hold øje med vores facebookprofil for mere information.

Noget af det vi er særligt stolte af, er vores frivillige fra Birkerød Gymnasium. Vi har en lille skare af tilknyttede fashion-scouts, der sammensætter skønne looks fra det udvalg, der er i butikken. Der bliver taget billeder, og de bliver efterfølgende lagt op på vores facebookside og på Instagram.  

 

Vil du være med?

Hvis du har nogle ledige timer tilovers i din hverdag, og du gerne vil støtte op om et godt formål, så kan vi altid bruge ekstra hænder. Alle er velkomne – bare du har timer, lyst og overskud. Ring til os på 29 88 17 60 og lad os se hvad vi sammen kan finde ud af.