Frisør Stender

Information

Frisør Stender
Hovedgaden 46, 3460 Birkerød
45 81 74 18 eller 45 81 74 39

Mandag – onsdag            09.00-17.30
Torsdag – fredag              09.00-19.00
Lørdag                               08.00-14.00
Søndag                              Lukket

En særlig frisør – for alle

Det, som adskiller Frisør Stender fra mange andre frisører, er, at du hos os får en frisør med stor motivation og begejstring for sit arbejde – og vi har alle den 4-årige uddannelse bag os.

Vi brænder for vores fag, og det kan ses på din frisure.

Vi stræber efter at give dig netop det look, som du drømmer om. Det gør vi ved både at lytte nøje til dig og sørge for at forventningsafstemme. Vi kommer altid med vores ærlige input til, hvad vi mener passer godt til din hårtype og dit ansigt.

 

Vores produkter

Vi har et bredt udvalg af produkter. Du kan fx finde både KMS, Redken, Kérastase, Goldwell, Wella, ghd, Sebastian og mange flere. Vi har selvfølgelig også Stenders egne produkter på vores hylder.

 

Du er i centrum

Vi tager os god tid til dig, og vi sætter en ære i at gøre et besøg hos os til en dejlig og afslappende oplevelse, så du har lyst til at vende tilbage igen og igen. Hos os får du derfor en særlig behandling, hvor dig og dine ønsker er i centrum. Du kan altid føle dig tryg ved, at du bliver lyttet til og bliver taget alvorligt.

Du er altid velkommen til at kontakte Frisør Stender i Birkerød for spørgsmål, mere viden om vores services eller for tidsbestilling.

Vi ses i salonen.