Synoptik

Information

Synoptik
Hovedgaden 35, 3460 Birkerød
45 81 81 37

Mandag – torsdag            10.00-18.00
Fredag                               10.00-18.00
Lørdag                               10.00-14.00
Søndag                              Lukket

Velkommen

Hos Synoptik i Birkerød finder du et stort udvalg af briller og solbriller samt kontaktlinser. Alle vores brilleglas, stel og linser er håndplukkede med fokus på høj kvalitet og til priser, der er til at betale.

Vi kan desuden som eneste optikerkæde tilbyde en Udvidet Synsprøve og et Udvidet kontaktlinsetjek.  

 

Kvalificeret rådgivning

Vores autoriserede optikere er nøje udvalgt for at sikre, at du som kunde altid får de bedste betingelser for et godt syn. Og vores brille-stylister yder personlig vejledning, så du er sikker på at få briller, der klæder dig fra vores store udvalg af kendte mærker og egne designs.

Vælger du vores brilleabonnement All-inclusive, kan du få 3 briller eller solbriller og gratis udskiftning af glassene ved ændring af styrke fra kun 75,- pr. md.  

 

Ny kunde?

Køber du nye briller, følger der en bytteservice og gratis eftersyn med i købet. Bruger du kontaktlinser, kan vi tilbyde dig et af Danmarks største udvalg, samt et kontaktlinseabonnement, hvor du bl.a. får 25 % rabat på briller og solbriller.

Kig forbi og prøv solbriller, briller og kontaktlinser eller et synstjek og få et godt råd med på vejen. Vi glæder os til at se dig i butikken på hovedgaden 35.

Du kan også møde Synoptik på Facebook eller synoptik.dk, hvor du kan få vejledning om synet, se de nyeste trends, bestille tid til synsprøve og købe solbriller eller kontaktlinser.