Vogelius Glow

Information

Vogelius Glow
Hovedgaden 43, 3460 Birkerød
22 29 26 83

Mandag – torsdag            09.00-17.30
Fredag                               09.00-17.30
Lørdag                               10.00-15.00
Søndag                              Lukket

NB (torsdage åben til klokken 20 efter aftale)

Alle har ret til lidt GLOW i deres liv

Vogelius Glow er skabt med det formål at bringe det bedste frem i den moderne kvinde uanset alder. Dette gennem helhedsorienterede, effektive ansigts- og kropsbehandlinger, såvel som salg af tøj, hudpleje, smykker, ting til hjemmet samt meget mere.

Vi forhandler bla: Stella Nova, Six Ames, Neo Noir, Mads Nørgaard, Ivy Copenhagen, Anonumous Copenhagen, Stine A, Enamel, Philip Hog, Tine K Home, Karmameju samt meget mere.  

 

GLOW

Blev navnet på hudplejedelen i forretningen, da netop det at stråle er det, kunderne oplever og fremhæver efter en behandling.

Nærvær er desuden et vigtigt ord for os her hos Vogelius. Vi ønsker, at alle kunder skal føle, at de hører hjemme hos os, og at vi gør os umage for både at kunne friste den helt lille pige samt hendes mormor.  

 

Lidt til Herrerne

Ud over også at tilbyde behandlingerne til mænd har vi desuden et lille og lækkert udvalg til herrerne fra Mads Nørgaard, som passer både den unge såvel som den voksne mand.

Hos os kan du desuden altid komme ind og få en god kop kaffe. Hvad end det er for at søge ly for regnen, holde en ammepause eller bare få en hyggesludder, så er du altid velkommen ind hos os.