You Sushi

Information

You Sushi
Hovedgaden 32, 3460 Birkerød
32 21 58 88

Mandag – torsdag            12.00-21.30
Fredag                               12.00-21.30
Lørdag                               12.00-21.30
Søndag                              15.00-21.30

Velkommen – Yokoso

You Sushi består af tre forskellige restauranter i tre forskellige byer – Hillerød, Allerød og Birkerød. Alle tre restauranter har hver deres særlige atmosfære og hver deres kendetegn. I Birkerød finder du en lille og hyggelig restaurant der, på trods af størrelsen, har store ambitioner. Vi har rigtig mange stamgæster, og vi sætter stor pris på dem.  

 

Japansk-inspireret spisested

Vores speciale er sushi, som kan tages med hjem eller nydes i restauranten. Vi har et stort udvalg af både nigiri-sushi og maki-ruller, og præsenterer derudover et udvalg af sticks med både kød, seafood og grøntsager samt suppe og japanske soba-nudler.

Der er frit udsyn til vores åbne køkken, hvor vores sortklædte kokke tilbereder retterne med kunstnerisk hånd. Den japanske stil går således igen i både madlavning og i indretning.  

 

Prøv det hele

Med vores sushi ad libitum menu, kan du spise så meget, du ønsker af din yndlingssushi eller dine yndlings-sticks. Og det er lige til at gå til. Du modtager en ordreblok, udfylder den med dine ønsker og giver den til tjeneren. Vores sushikokke går derefter straks i gang med at tilberede din yndlingssushi.

Du kan bestille lige så meget, du ønsker, og så mange gange du har lyst til. Du udfylder blot en ny ordreseddel fra din ordreblok, og afleverer den til tjeneren.

Vi glæder os til at tage imod dig. Og tag bare dine børn med – vi har både børnemenu og børnespisepinde.